1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Områdecenter Kløvermarken

Områdecenter Kløvermarken

Kløvermarken er et godt eksempel på, at god arkitektur går fint i spænd med krav om energirigtigt byggeri. Når de særlige forhold omkring bygningens udformning, materialer osv. som gør sig gældende ved lavenergibyggeri, bliver taget med i planlægningen fra starten, så kan bæredygtighed, funktionalitet og arkitektur gå op i en højere enhed.

Tryghed, trivsel og livskvalitet
Den overordnede målsætning for projektet har været at skabe tryghed, trivsel og livskvalitet for beboerne, samtidig med at leve op til 2020 krav og passivhus-standard.

Boliggrupperne er placeret i to etager og bundet sammen i én helhed af fællesarealer med karakteristiske og varierende opholdssteder placeret med god kontakt til de centrale opholdsrum, terrasser og frodige gårdhaver. Ældreboligerne er rummelige torums boliger.

Materialer
Materialer er generelt valgt ud fra både æstetisk og totaløkonomisk vurdering, hvor lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse er prioriteret højt.
Ligeledes betyder den kompakte bygningskrop at overfladearealet begrænses, hvilket mindsker energitabet og giver et mere energirigtigt hus.

Kunderne siger

For os er det vigtigt, hvordan en totalentreprenør går ind i projektet, og der har vi oplevet, at Byggefirmaet Knudsgaards fokus er på at løse opgaven bedst muligt. Det har været et positivt samarbejde, hvor vi fornemmer, at der bliver lyttet og aftalerne bliver overholdt. Til trods for udfordringer med en ekstra udgravning af grunden, har de formået at overholde den aftalte tidsplan.

Børge Nygaard
Fagkoordinator, Thisted Kommune

Vi har samarbejdet med Byggefirmaet Knudsgaard omkring opførslen af Plejecenteret Kløvermarken i Kolby. Det har været et velfungerende forløb, hvor de har leveret god kvalitet inden for de aftalte økonomiske rammer.

John Karl Jensen
Projektchef, Niras

Fakta om projektet

ProjektTilbygning til eksisterende byggeri. Opførelse af 32 ældreboliger samt fællesfaciliteter inkl. aktivitetscentret Kløverblomsten.
Periode1/4 2011 til 1/6 2012
BygherreThisted Kommune
ArkitektA2 Arkitekterne A/S
IngeniørISC Rådgivende Ingeniører A/S
Omfang3.000 m²
EntrepriseTotalentreprise
Fokus/øvrigtSkandinaviens første ældreboliger opført efter 2020 krav, Passivhus-standard
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.