1. Forside
  2. /
  3. Nyheder, Pressemeddelelse
  4. /
  5. PRESSEMEDDELELSE: KNUDSGAARD SÆTTER SIT...

Knudsgaard sætter sit aftryk i Aalborg Midtby

15/05/18 | | Nyheder, Pressemeddelelse

Den midtjyske byggevirksomhed har opført 62 luksuslejligheder i hovedentreprise for Wagner Ejendomme på Godsbanen

 

Mens byggevirksomheden Knudsgaard gennem de seneste godt 20 år har sikret sig et solidt fodfæste i Midtjylland, sætter det Skive-baserede byggefirma nu for alvor sit aftryk i Aalborgs midtby. Som hovedentreprenør har Knudsgaard stået for opførelsen af 62 luksuslejligheder på Godsbanen i Aalborg med Wagner Ejendomme som bygherre.

– Jyllandsgade 10 er et af de fl otteste byggerier, jeg nogen sinde har været med til, erklærer projektchef hos Knudsgaard, Kristian Bødker, der har stået for den daglige styring af byggeriet.

FOKUS PÅ HØJ KVALITET

– Arkitektonisk adskiller den sig markant fra de øvrige boligejendomme. Alene valget af eksklusive materialer som de sorte, flammede mursten, mahognilister kombineret med farvet glas giver bygningen sit helt eget udtryk. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en bygherre, der er så fokuseret på høj kvalitet i alle led i processen, understreger Kristian Bødker, som videre peger på den specielle, overdækkede atriumgård, som et aktivt samlingssted for ejendommens beboere, samt den dobbelte parkeringskælder med Aalborgs to første bilelevatorer.

FAGLIGT SPÆNDENDE

– Bygningens udformning har givet os en fagligt spændende udfordring. Både ingeniører og arkitekter har valgt nogle konstruktivt gode løsninger, og jeg synes, at byggeriet som sådan har matchet de kvaliteter, som vi hos Knudsgaard vægter højt, nemlig den løsningsorienterede tilgang til opgaverne. Som hovedentreprenør har vi selv stillet med medarbejdere indenfor beton, murer og tømrer, og jeg synes, at vi har været dygtige og har haft både den faglige og den nødvendige æstetiske forståelse til at udføre arkitektens visioner til praktisk byggeri.

BETYDELIG ERFARING

Byggevirksomheden Knudsgaard har gennem årene opbygget en betydelig erfaring med at lede store projekter typisk som total- eller hovedentreprenør. Knudsgaard har således mange års erfaring med at bygge almennyttige boliger for boligselskaber og andet byggeri for professionelle investorer til udlejning eller salg – en type af byggeri, der kræver indsigt og erfaring, og hvor indretning, energioptimering, drift og vedligeholdelse er vigtige parameter for alle parter.

Knudsgaard har endvidere gennemført en lang række byggerier af både offentlige og private institutioner som f.eks. skoler, børnehaver, sygehuse, plejecentre og andre institutioner. I øjeblikket er Knudsgaard bl.a. i gang med 40 socialpsykiatriske boliger for Region Nordjylland i Aars. Det er dog langt fra første gang, Knudsgaard bygger i Nordjylland.

Virksomheden har blandt andet opført Svanehusene i Hjørring, Plejecenteret Støberiet i Brønderslev, 24 boliger for Center for Døvblindhed og Høretab samt flere boligbyggerier. Erhvervsbyggeri er et tredje ben, som Knudsgaard står solidt på. Firmaet har eksempelvis bygget kontorer, produktionslokaler, landbrugsbygninger, lagerbygninger, supermarkeder detailbutikker og fitnesscentre med stor forståelse for, at en erhvervsbygning skal opfylde nogle specifikke formål og samtidig være en god ramme for medarbejdernes trivsel.

RELATIONER

– Hos Knudsgaard er vi rigtig gode til at skabe nære relationer til vores samarbejdspartnere, og det betyder, at vi meget tit bliver foretrukket som den naturlige samarbejdspartner for en bred vifte af bygherrer. Ejendommen er blevet et ikon for hele Godsbanen og for os som virksomhed, og vi håber, at projektet kan være med til at åbne flere døre for os i Aalborg, lige som jeg har jeg en forventning om, at byggeriet vil have en positiv effekt for vores bygherre, Wagner Ejendomme, understreger Kristian Bødker.

TEKST: Niels Henriksen

KRISTIAN BØDKER

KRISTIAN BØDKER

Projektchef

Mail         kb@knudsgaard.as

Mobil       51 17 78 24

TUE KRISTIANSEN

TUE KRISTIANSEN

Projektleder og Kloakmester

Mail          tuk@knudsgaard.as

Mobil       30 92 21 87

MICHAEL SØRENSEN

MICHAEL SØRENSEN

Projektleder

Mail          ms@knudsgaard.as

Mobil       30 92 21 84

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.