1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Toftevænget Ikast

Toftevænget Ikast

Knudsgaard projektudvikler 64 familieboliger i Ikast for Boligselskabet Fruehøjgaard. Herudover etableres et stort fælleshus, garager, legepladser og udenomsarealer.

Boligprojektet Toftevænget i Ikast er placeret på 4 eksisterende matrikler i et ældre erhvervsområde, central i den gamle bymidte, blot 150 meter fra togstationen. Det 15.750 m² store lokalplanområde, ligger omkranset af et ældre boligkvarter i den nordlige del af det centrale Ikast. Byggeriet skal sikre, at boligbebyggelsen harmonerer med de umiddelbare omgivelser, samt at de grønne områder inviterer til ophold og være attraktive både for børn og voksne.

Etageboligerne disponeres som hhv. 2,- 3- og 4. familieboliger fra 73 – 107 m². Der etableres adgang til boligerne fra svalegange via de fritlæggende trappe- og elevatortårnene, som beklædes med træ- eller grønne facader. Samtlige boliger får desuden altaner.

Knudsgaard er ansvarlig for projektudvikling, nedrivning af eksisterende erhvervsbygninger, projektering samt udførelse af boligprojektet Toftevænget i Ikast.

Fakta om projektet

ProjektNedbrydning, projektering og opførsel af 64 boliger og fælleshus
Periode01/03-2023 til 28/02-2025
BygherreBoligselskabet Fruehøjgaard
ArkitektAndreas Ravn
IngeniørViborg Ingeniørerne
Omfang5.890 m2
EntrepriseTotalentreprise
Fokus / øvrigt-
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.