1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Svanehusene

Svanehusene

vanehusene består af 52 familieboliger indrettet med en moderne, fleksibel og åben planløsning, der er organiseret omkring et centralt køkkenalrum. Herfra er der adgang til en stor hjørnealtan, der ligger integreret i bygningen. Her kan den misundelsesværdige udsigt over Hjørring by nydes i fulde drag. Boligernes loftshøjde på 2,7 meter, forstærker oplevelsen af lys, luft og rummelighed.

Svanehusene er opført som to huse på henholdsvis 7 og 10 etager.

Bygningen på 7 etager indeholder 25 boliger, samt en gæstebolig og diverse teknik- og depotrum. Bygningen på 10 etager indeholder 27 boliger, samt beboerlokale og diverse teknik- og depotrum. Endvidere er der cykelrum i begge bygninger. Udenomsarealerne er indrettet med parkering, opholds- og legeplads.

Lavenergiklasse 2020
Svanehusene er opført i lavenergiklasse 2020. Lavenergiklasse 2020 er et udtryk for, hvor meget energi et hus bruger pr. m² til opvarmning, ventilation, køling og varmt brugsvand. Lavenergiklasse 2020 har et forbrug på ca. 12 kW/m². Den type lavenergiklasse huse har næsten ikke behov for tilført opvarmning. I stedet sker opvarmningen ved hjælp af:

• Solvarme
• God isolering
• Vinduer med lav u-værdi
• Varme fra husets beboere

Kunderne siger

Det er en fornøjelse at samarbejde med Byggefirmaet Knudsgaard. Jeg oplever, at de er løsningsorienterede og altid agerer uden skjulte dagsordner. Deres byggeledere er dygtige og professionelle, og der er en gensidig tillid i samarbejdet, som er et vigtigt udgangspunkt for en vellykket byggeproces. At de også løser opgaverne til de rigtige priser, er kun en ekstra fordel.

Thomas Pedersen
Arkitekt / bygherrerådgiver, KPF Arkitekter

For at komme i betragtning til opgaverne kræver det en fornuftig pris, og det har Byggefirmaet Knudsgaard leveret. Derudover er de troværdige som samarbejdspartnere, og overholder de aftaler, vi løbende indgår om stort og småt i forbindelse med projekterne. De har været åbne overfor at finde de rigtige løsninger, og der har generelt været en god og konstruktiv dialog. De ligger pænt over middel i de kundetilfredshedsundersøgelser, vi har foretaget hos beboerne i byggerierne, hvilket er et tilfredsstillende resultat.

Karsten Pedersen
Byggechef, DOMEA

Fakta om projektet

ProjektNy opførelse af 52 boliger + gæstebolig + beboerlokale
Periode1/3 2013 til 1/8 2014
BygherreDomea
ArkitektAndreas Ravn
IngeniørRambøll
Omfang5.862 m²
EntrepriseTotalentreprise
Fokus/øvrigtPassivhus-koncept og lavenergiklasse 2020
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.