1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Skejbyvej / Vejlby Centervej

Skejbyvej / Vejlby Centervej

226 lejligheder med egen altan samt supermarked. Her skal vi opføre 245 lejligheder på i alt 17.248 m2. Lejlighederne er 63 til 150 m2 fordelt på 2 til 5 værelser.

Bebyggelsen består primært af etageboliger samt et supermarked og er struktureret som en etapedelt karré bebyggelse, der i alt andrager 20.127 m2. Etageboligerne ud mod hhv. Vejlby Centervej og Skejbyvej er trukket behørigt tilbage fra omfartsvejene, således at adkomst til matriklen, afvikling af parkering og rampe samt en lædannende beplantning kan afvikles udenfor bebyggelsen.

Gårdrummene disponeres som grønne udeopholdsrum, imens de udadvendte arealer befæstes mere ¨hårdt¨ i forbindelse med bl.a. afvikling af trafiklogistik. Bebyggelsen er opdelt i 2 hovedetaper, der hver orienterer sig om hvert sit gårdrum. Etaperne opdeles af den gennemgående "grønne kile", der skærer sig i øst-vestlig retning igennem lokalplanens 3 byggefelter. Syd for den "Grønne Kile" placerer bebyggelsen sig overvejende med 5- og 6 etages boligblokke og nord for kilen ligger bebyggelsen med 4 etageboliger. For ikke at afskærme gårdrummene fuldstændigt fra det omgivende, er etageboligerne udlagt som stænger i landskabet.

Boligerne

Der er i disponeringen af boligerne arbejdet med et moduleringsprincip, der både sikrer stor bygbarhed og funktionalitet. Boligerne består overvejende af 2.- , 3.- og 4. værelsesboliger, men der er i etape 2 også planlagt 5. værelsesboliger i de to punkthuse. Der arbejdes med gennemlyste enheder, hvilket giver et smukt lysindfald til alle boliger. Alle boliger har desuden adgang til egen balkon/terrasse.

Boligerne ud mod Skejbyvej vil på de øverste etager få en flot udsigt ud mod Århus Bugt. Boligerne er indrettet med gode proportioner, således at gængse mål skaber mulighed for regulære og fornuftige boligindretninger, hvor et godt og gennemtænkt materialevalg danner rammerne for et kvalitetsbyggeri med stor variation og funktionalitet.

Fakta om projektet

ProjektOpførelse af 245 lejligheder og ét supermarked
Periode1/8-2018 til 30/12-2020
BygherreEjendomsselskabet Skejbyvej 1 Erhverv ApS
ArkitektSahl Arkitekter /Rambøll
IngeniørCowi
Omfang20.127 m²
EntrepriseTotalentreprise
Fokus/øvrigt-
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.