1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Redebyg Klitmøller

Redebyg Klitmøller

Nybyggeri af 45 boliger med tilhørende faciliteter i terræn. Boligerne er familieboliger til udlejning.

Det smukke byggeri er inspireret af den særlige landskabelige placering ved vestkysten. Arkitekturen er rå og blødt op med grønne tage og træ på facader og overflader. Gårdrummene i klyngerne skal fungere som samlingspunkt for beboerne i nærmiljøet og give en stemning af hjemmeliv.

Omgivelser og uderum har karakter af vådområde, med vegetation der vokser vildt med stedbestemte arter, f.eks. hyben. Det nye boligområde bindes sammen med stiforløb med karakter af ”trampestier” markeret med belysning.

Materialevalg er foretaget med tanke på byggeriets placering ved vestkysten – og den robusthed det kræver. Fokus har været materialer med lang levetid, der patinerer smukt med tidens slid og ælde.

Projektet bygger desuden på et nyt byudviklingsprojekt, der afslører, hvad der får enkelte danske landsbyer til at skille sig ud som vækstområder eller også kaldet ”Varme Zoner”

Der opføres desuden et multifunktionelt depotrum udført i Thermowood. Huset er opført til opbevaring af blandt surfboards, cykler og andet sportsudstyr.
Ved siden af det multifunktionelle depotrum opføres et hus med omklædning, sauna og teknikrum. Udvendigt er der vaskepladser til sportsudstyr og brus.

Læs mere om projektet her: www.klitmoller.redebyg.dk

Fakta om projektet

ProjektNybyggeri af 45 boliger
Periode01/01-2021 til 23/12-2022
BygherreRedebyg ApS
ArkitektLoop Architects
IngeniørRønslev Rådgivende ingeniører
Omfang4.445 m2
EntrepriseTotalentreprise
Fokus / øvrigt-
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.