1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Plejecentret Støberiet

Plejecentret Støberiet

Målet med det nye plejecenter i Brønderslev har været, at skabe rammer som både kan værne om en hjemlig atmosfære og åbne for et berigende fællesskab – alt imens de funktionelle krav opfyldes hensigtsmæssigt og betryggende.

Bebyggelsen, der fremstår i tre etager, følger karréstrukturen i området og fylder således grunden ud med to selvstændige bygninger bundet sammen af et fælles adgangsområde med trappe og elevatorer. Stueetagen disponeres med kontorer og plejecenter.

De øvrige to etager er helliget boenhederne. Hver etage disponeres med en boenhed indeholdende 12 boliger, fire boenheder med 48 boliger i alt. Boenhederne er etableret over to etager. Hermed opnås et kompakt design uden lange gange, som også energimæssigt er en rigtig disposition. De to etager kobles visuelt og fysisk sammen ved at åbne op i etagedækket. De store åbninger i etagedækket tilfører fællesrummene kontakt, lys og nærvær etagerne imellem, og understreger særlige rum i huset.

Kunden siger

I forbindelse med opførelsen af Plejecenter Brønderslev har vi haft fornuftigt samarbejde med Byggefirmaet Knudsgaard. De har dygtige byggeledere, der er gode til at snakke om tingene og kommunikere undervejs i forløbet. Totalentrepriser kræver en tæt kontakt, og det har fungeret rigtig godt. Generelt har vi oplevet en glimrende byggeproces med dem som totalentreprenør.

Ole Mark Jørgensen
Chefkonsulent, Kuben Management

Fakta om projektet

ProjektNyopførelse 48 plejeboliger samt servicecenter
Periode2012 til 2013
BygherreBrønderslev Kommune / Boligforeningen PM
ArkitektA2 Arkitekterne A/S
IngeniørISC Rådgivende Ingeniører A/S, Lindgaard A/S
Omfang5.200 m²
EntrepriseTotalentreprise
Fokus/øvrigtBygningerne lever op til Energiklasse 2015
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.