1. Forside
  2. /
  3. Projekter
  4. /
  5. Energiparken Skive

Energiparken Skive

www.energiparken.dk

Projektet omfatter ombygning og opførelse af 51 nye boliger for vores udlejningsvirksomhed Knudsgaard Invest. Byggeriet ligger på Skives tidligere elværksgrund, hvorfor vi har valgt at kalde boligkvarteret Energiparken.

Byggeriet opdeles i 3 etaper, hvor de første boliger forventes at være klar til indflytning i marts / april 2022 og de sidste boliger ved udgangen af 2022.

Boligerne og området i Energiparken etableres med fokus på fællesskab, hvor øget livskvalitet og en lettere hverdag er nøgleord. Vi har lagt vægt på at skabe et varieret boligudbud og imødekomme flere målgruppers behov, hvorfor der bygges flere forskellige boligtyper.

Den tidligere administrationsbygning, Energihuset, omdannes til lejligheder og fællesarealer. Stueplan omdannes til 17 nye lejligheder og parterreplan skal danne rammerne for Energihusets fællesarealer, herunder multisal med bibliotek, køkken, fitness, cykelværksted, depotrum og ikke mindst 5 gæsteboliger.

Grunden omkring den tidligere administrationsbygning har tidligere huset garager og værksted mv. Alle bygninger med undtagelse af den tidligere administrationsbygning nedbrydes. Her opfører vi områdets i alt 34 rækkehuse i henholdsvis 1- og 2 plan. Der etableres skønne og afskærmede udearealer til hver bolig i form af terrasser mv.

Byggeriet etableres i et naturskønt område i bydelen Brårup, hvor der er kort afstand til indkøb, skole, uddannelser, Skive centrum og skøn natur. Rækkehusene og Energihuset adskilles af grønne kiler med stier, der fører til de lækre fælles udeområder med blandt andet urban amfi-terrasse, petanque og legeplads. Der er desuden gode stiforbindelser til Gymnasieparken og ådalen lige udenfor døren.


Fakta om projektet

ProjektOmbygning og nybyggeri af 51 boliger
Periode1/4-21 til 1/4-2023
BygherreKnudsgaard Ejendomme A/S
ArkitektSweco Architects / Andreas Ravn
IngeniørSixhøj Rådgivende Ingeniører A/S
LandskabMBYland
Omfang5.525 m2 boliger og fællesarealer
EntrepriseTotalentreprise
  Print referenceark

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.