1. Forside
  2. /
  3. Nyheder, Pressemeddelelse
  4. /
  5. PRESSEMEDDELELSE: BYGGEFIRMAET KNUDSGAARD HAR...

Byggefirmaet Knudsgaard har bygget et nyt vartegn

17/05/18 | | Nyheder, Pressemeddelelse

Aalborg har fået et nyt vartegn i det urbane boligområde Godsbanen i centrum af byen.

Her har Byggefirmaet Knudsgaard A/S fra Skive opført og afleveret 62 luksuslejligheder i et etagebyggeri til bygherren, Wagner Ejendomme i Aalborg, på adressen Jyllandsgade 10.

– For Byggefirmaet Knudsgaard har der været tale om et referencebyggeri på sværhedsgrad i byggeriet og på kvaliteten i valget af byggematerialer. Så det er med stolthed, at vi har løftet det både visionære og komplicerede byggeri for Wagner Ejendomme, siger projektchef Kristian Bødker, der sammen med projektlederne Tue Kristiansen og Michael Sørensen har været byggefirmaets tovholdere.

Byggeriet på Godsbanen er i syv etager, hvor de to er brugt til underjordisk parkeringskælder med bilelevator, bygget under grundvandsspejlet. Facadernes flammende og eksklusive sorte sten i kombination med grønne glas og mahogni afspejler bygherrens valg af arkitektur og høje kvalitet på byggematerialer. Jyllandsgade 10 adskiller sig derfor markant fra de øvrige byggerier i området. Det eksklusive etagebyggeri komplimenteres desuden af en overdækket atriumgård med svalegange og springvand, og til de fleste lejligheder hører en altan.

– I samarbejde med bygherren er det lykkedes for os at få det både modige, men også visionære valg af materialer og arkitektonisk udtryk til at gå op i en højere enhed. For vores medarbejdere har det været ekstra brændstof til deres engagement at få lov til at udføre en så spændende opgave med mange og komplicerede detaljer, hvor især den sidste finish har krævet stor faglig dygtighed og fornemmelse for bygherrens ønsker til det færdige resultat. Vi har af den grund også været udfordret på tidsplanen undervejs, men alle har løftet i flok, så vi kom godt i mål, siger Kristian Bødker.

Byggefirmaet Knudsgaard har stået for Jyllandsgade 10 i totalentreprise. I gennemsnit har et halvt hundrede byggefolk været beskæftiget med opgaven i knap to år, heraf har halvdelen været totalentreprenørens egne betonfolk, murere og tømrere.

– At bygge midt i en storby på et meget begrænset område, kræver en anderledes logistik end på en normal byggeplads, hvor man har mere plads. En nøje og detaljeret planlægning for tilførsel af materialer og underentreprenører samt planlægning på byggepladsen har været afgørende for at nå i mål til tiden, siger Kristian Bødker.

De 62 luksuslejligheder i Jyllandsgade 10 er på to, tre og fire værelser i ni typer. På tagene er der fælles terrasser for beboerne med panoramaudsigt over byen, og i stueplan er der erhvervslejemål ud mod Jyllandsgade og et cafelejemål med udgang til Campustorvet.

KRISTIAN BØDKER

KRISTIAN BØDKER

Projektchef

Mail       kb@knudsgaard.as

Mobil       51 17 78 24

TUE KRISTIANSEN

TUE KRISTIANSEN

Projektleder og Kloakmester

Mail          tuk@knudsgaard.as

Mobil       30 92 21 87

MICHAEL SØRENSEN

MICHAEL SØRENSEN

Projektleder

Mail          ms@knudsgaard.as

Mobil       30 92 21 84

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.