1. Forside
 2. /
 3. Uopfordret ansøgning

Uopfordret ansøgning

Send en uopfordret ansøgning

Er du vores nye kollega?

Vi har mange større projekter inden for byggeri og anlæg. Det kan være såvel totalentrepriser, som hoved- og fagentrepriser.  Derfor har vi brug for mange forskellige profiler – både når det gælder medarbejdere til projektafdelingen og administration, men også til vore håndværksmæssige faggrupper, hvor vi selv dækker fagene tømrer, murer og beton.

Benyt formularen nedenfor til, at sende din uopfordrede ansøgning. Benytter du formularen er du sikker på, at vi får de nødvendige oplysninger fra dig. På den måde kommer du bedst i betragtning til relevante stillinger i virksomheden. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ved indsendelse af ovenstående oplysninger accepterer du, at dine personlige oplysninger bliver registreret elektronisk til brug for rekruttering.

  Byggefirmaet Knudsgaard A/S er en entreprenørvirksomhed, der i dag beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 20 funktionærer tilknyttet projektafdelingen og administrationen. Vi udfører Total-, hoved- og fagentrepriser i Jylland. Håndværksmæssigt dækker vi selv fagene tømrer, murer og beton. Vore hovedaktiviteter ligger inden for boligbyggeri, offentlige byggerier og erhvervsbyggeri. I Skive og omegn bygger vi også for private. Vi omsætter årligt for ca. 220 mio. kr. Byggefirmaet Knudsgaard A/S har hovedsæde i Skive og har i 2016 oprettet afdeling i Århus. Virksomheden ejes af Lars Knudsgaard og indgår i Knudsgaard koncernen, der også omfatter ejendomsselskabet Knudsgaard Invest.

  Byggefirmaet Knudsgaard A/S

  Østergårdsvej 5-7
  7840 Højslev
  (+45) 97 53 66 11
  info@knudsgaard.as

  TILMELD NYHEDSMAIL

  Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.