1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Nyt projekt: Toftevænget i...

Nyt projekt: Toftevænget i Ikast

Vi er stolte over at have indgået aftale med Boligselskabet Fruehøjgaard. Sammen skal vi opføre 64 nye almene familieboliger på et ældre erhvervsområde i den gamle bymidte i Ikast.

Knudsgaard skal udføre opgaven som delegeret bygherre, hvorfor vi står for projektering og udarbejdelse af udbuddet som er  64 familieboliger i Ikast for Boligselskabet Fruehøjgaard. Herudover etableres et stort fælleshus, garager, legepladser og udenomsarealer.

Boligprojektet Toftevænget i Ikast er placeret på 4 eksisterende matrikler i et ældre erhvervsområde, central i den gamle bymidte, blot 150 meter fra togstationen. Det 15.750 m² store lokalplanområde, ligger omkranset af et ældre boligkvarter i den nordlige del af det centrale Ikast. Byggeriet skal sikre, at boligbebyggelsen harmonerer med de umiddelbare omgivelser, samt at de grønne områder inviterer til ophold og være attraktive både for børn og voksne.

Etageboligerne disponeres som hhv. 2,- 3- og 4. familieboliger fra 73 – 107 m². Der etableres adgang til boligerne fra svalegange via de fritlæggende trappe- og elevatortårnene, som beklædes med træ- eller grønne facader. Samtlige boliger får desuden altaner.

 

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.