1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. REJSEGILDE PÅ GODSBANEN AARHUS

REJSEGILDE PÅ GODSBANEN I AARHUS

22/06/20 |

I torsdags kunne vi invitere til rejsegilde på Godsbanen i Aarhus. Grundet Covid-19 måtte vi tænke kreativt for, at få plads til de mange gæster og samtidig overholde regeringens forsamlingsforbud på max 50 personer. Derfor blev rejsegildet afholdt i flere etaper, så vi på den måde kunne byde vores gæster velkommen på forsvarlig vis.

Stemningen var i top, da Boligforeningen Ringgården og Knudsgaard inviterede til rejsegilde på Søhestens øverste tagterrasse i torsdags. Sommeren smilede til os og alle gæster på terrassen synes at smile til hinanden. En pølsevogn var hejst på taget og gæsterne kunne fejre milepælen med en fantastisk udsigt til Aarhus city.

Taler fra både Ringgårdens, Knudsgaards og arkitektens repræsentanter vidnede om et godt og konstruktivt samarbejde, som alle parter er glade og, måske ligefrem, stolte af at være en del af.

– – – – – – – – – – –

Søhesten er et spændende byggeri, både hvad angår byggeteknik og arkitektur. Husene forskyder sig både på det vandrette plan og højdemæssigt – fra et tre etagers hus længst inde på Godsbanearealet til kulminationen med det ti etager høje hus mod Søren Frichs Vej, forklarer Peter Dalsgaard fra arkitektfirmaet Cubo.

Det er inspirerende at samarbejde med en almen-bygherre, der har fokus på at bygge fornyende og bæredygtig boligarkitektur – og som samtidig følger de arkitektoniske visioner til dørs, tilføjer Projektchef Lasse Mors.

 

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.