1. Forside
  2. /
  3. Karriere
  4. /
  5. Praktikanter – bygningskonstruktør/-bygningsingeniør

Praktikanter efterår 2024

…Bygningskonstruktør/-ingeniør praktikant efterår 2024

 

Vores nuværende 4 praktikanter er i fuld gang med deres praktikforløb hos os, og de arbejder med alt fra opmåling, materialebestillinger, mængdeberegninger, runderinger, bygherregennemgang, priskalkulationer, kvalitetssikring og arbejdsmiljø. De deltager i de mødeaktiviteter, der er på pladsen og når de er klar, får de desuden deres egne entrepriseområder.

Vil du også have en spændende og alsidig praktikplads, så har du muligheden i efteråret 2024, hvor vi tilbyder dette i henholdsvis Skanderborg, Holstebro, Herning, Ikast, Thisted og Hanstholm. 

Som praktikant

Bliver du en del af et dedikeret team af projekt- og byggeledere, og du vil få en central rolle i de opgaver i projekterne, der pågår i den periode, hvor du er i praktik hos os.

Dine opgaver bliver tilpasset byggepladsen, dit team og vigtigst dine ønsker og interesser. Vi har højt fokus på, at du udfordres, hvorfor du gradvist får dine egne ansvarsområder med konstant fokus på din udvikling og dine læringsmål.

Dine kvalifikationer

  • Du er under uddannelse til bygningskonstruktør / -ingeniør.
  • Du har muligvis en håndværksmæssig baggrund som støber, tømrer eller murer.
  • Du kommunikerer fejlfrit på dansk i skrift og tale.
  • Du har god byggeteknisk forståelse, er systematisk og har et godt drive.
  • Du er løsningsorienteret og har et godt humør.

Er du klar til at blive udfordret

Så send din ansøgning med et CV til os på ansoegninger@knudsgaard.as, vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Annette Sølund Kristiansen på telefon 3092 2187.

Du er velkommen til at kontakte vores tidligere praktikant og nuværende byggeleder Frank Tinghøj Sørensen på telefon 5117 7829, hvis du har spørgsmål til praktikforløbet hos os.

 

Om os

Vi er en entreprenørvirksomhed, der i dag beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Vi udfører total-, hoved- og fagentrepriser i Jylland. Håndværksmæssigt dækker vi selv fagene tømrer, murer og beton. Vores hovedaktivteter ligger inden for boligbyggeri, offentlige byggerier og ervhervsbyggeri. Vi omsætter årligt for ca. 350 mio. kr. Vi har hovedsæde i Skive og en afdeling i Aarhus. Virksomheden ejes af Lars Knudsgaard og indgår i Knudsgaard koncernen, der også omfatter ejendomsselskabet Knudsgaard Ejendomme A/S.

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.