1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. DGNB Guld til Socialpsykiatrisk...

DGNB GULD TIL SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD

 Vores byggeri af 40 socialpsykiatriske boliger i Aars er blevet bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld. Byggeriet får blandt andet topscore for teknisk- og økonomisk kvalitet.

Ønsket fra bygherre Region Nordjylland om byggeriets certificering som DGNB Guld sikre både sunde byggematerialer og gode processer, men absolut også et spændende valg af løsninger. Projektet har beboernes trivsel og velvære i højsædet, hvorfor både proportioner og detaljer signalerer bolig mere end institution.

Det grønne – gårdhaverne, stiforløbene, LAR-anlæg og de mere åbne pladsrum skaber et samlende, afvekslende og spændende parkanlæg, der også rækker ud over bebyggelsen. Gårdrummene har et varierende udtryk og funktionalitet, afhængig af de behov som de enkelte bostøtteenheder har. Den røde tråd er kombinationen af enkle robuste materialer og planter med høj oplevelsesmæssig kvalitet og nem drift.

Her har vi i samarbejde med bygherre, Erik Arkitekter (tidl. KPF Arkitekter) og Niras skabt et projekt hvor design, energi og bæredygtighed går hånd i hånd og hvor både passive og aktive tiltag opfylder kravet til Lavenergibyggeri 2020.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

DGNB-certificeringen er kundens garanti og dokumentation for, at byggeriet er opført i den forventede, bæredygtige kvalitet. Certificeringen synliggør byggeriets levetidsomkostninger og miljøprofil og sikrer, at sociale parametre som indeklima, komfort og sikkerhed er i højsædet i byggeriet. Lige så vigtigt er det, at et bæredygtigt byggeri skaber attraktive arbejdspladser, trivsel og velvære for beboere og et godt miljø for indlæring i undervisningsbygninger.

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.