1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. BYGGEFIRMAET KNUDSGAARD ER BLEVET...

Børsen Gazelle 2018

10/02/19 |

Da vi åbnede posten i fredags blev vi ekstra glade. Vi modtog nemlig et brev fra Børsen, der ønskede os tillykke med titlen som Børsen Gazelle 2018.

Du kender sikkert Gazellen som et dyr fra Afrikas Savanne. Den kan nå en tophastighed på 100 km/t. Når vi hos Knudsgaard går ud til kaffemaskinen om morgenen kommer vi sjældent over 5 km/t.

Og vi træffes sjældent mere eksotiske steder end på byggepladser i Jylland. Alligevel har Børsen kåret os som Gazelle – det har de faktisk gjort et par gange tidligere.

En hurtig google søgning på ”gazelle” indikerer, at de hurtige dyr på Afrikas savanne ikke kan stå mål med Dagbladet Børsens titel. Søgeresultaterne taler for sig selv.
Første søgeresultat er nemlig Børsens Gazelle og ikke dyret. Ordet gazelle betyder elegant og hurtig, men i Danmark er ordet efterhånden blevet synonym med en virksomhed i vækst.

Børsens definition på en gazellevirksomhed: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Vi er meget stolte over titlen som Børsen Gazelle 2018 – tak til alle vores kolleger og samarbejdspartnere. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Østergårdsvej 5-7
7840 Højslev
(+45) 97 53 66 11
info@knudsgaard.as

TILMELD NYHEDSMAIL

Gør som mange andre – modtag nyhedsbrevet og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til dit byggeri.